Το IST College είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα του συνεργασία με το Akademia College στην Κύπρο!

 

Το Akademia College προσφέρει Δίπλωμα επιπέδου 5, στην Ξενοδοχειακή Διοίκηση με διάρκεια 2 έτη, το οποίο έχει αξιολογηθεί και διαπιστευθεί από το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης Κύπρου. Το IST College δίνει την δυνατότητα αναβάθμισης του διπλώματος, σε Bachelor’s degree, επιπέδου 6, σε μόλις 1 χρόνο, για όποιον υποψήφιο παρακολουθήσει το 3ο έτος του Προγράμματος ΣπουδώνBBA In Tourism And Hospitality (Bachelor Business Administration). To εν λόγω προπτυχιακό πρόγραμμα, προσφέρεται σε συνεργασία με το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα College de Paris, έναν από τους μεγαλύτερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς στην Γαλλία, με παρουσία σε 20 χώρες διεθνώς.

 

Tο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στον Τουρισμό και στη Φιλοξενία, παρέχεται εξ’ ολοκλήρου Online.

 

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα έχουν την δυνατότητα άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης στα Ella Resortsμε την ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών τους, αλλά και τη δυνατότητα έμμισθης πρακτικής εξάσκησης στον ξενοδοχειακό όμιλο.

 

Ο Vice President του College de Paris, Guillaume Finck, επισκέφτηκε το Akademia College, γνώρισε στελέχη και φοιτητές, συνομίλησε μαζί τους για το College de Paris αλλά και για το πρόγραμμα και σας μοιραζόμαστε τις σχετικές φωτογραφίες!

 

Η αναβάθμιση του Διπλώματος σε πτυχίο Bachelor είναι η πιο σωστή επιλογή! Μήπως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να το κάνεις κι εσύ;

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινώνησε σήμερα με έναν εκπαιδευτικό σύμβουλο του IST College ή εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου εδώ: https://ist.edu.gr/course/bba_in_tourism_and_hospitality/