Διάρκεια Σπουδών

8 ώρες

Μέθοδος Παρακολούθησης

Full-time

Γλώσσα Διδασκαλίας

Ελληνικά

Τρόπος Παρακολούθησης

Hybrid

Έναρξη Προγράμματος

Χ

Τοποθεσία

Αθήνα, Ελλάδα

Περιγραφή

Το σεμινάριο Event Management είναι σχεδιασμένο ώστε να σας προσφέρει την απαραίτητη γνώση σχετικά με την οργάνωση ειδικών εκδηλώσεων. Μια δημιουργική διαδρομή που εμπλέκει πλήρως τους συμμετέχοντες σε μια παραγωγική εμπειρία μάθησης. Μέσα από αυτό το σεμινάριο θα αποκτήσετε όλες τις απαραίτητες θεωρητικές και κυρίως πρακτικές γνώσεις για να φέρετε εις πέρας οποιαδήποτε εταιρική εκδήλωση σας ανατεθεί. Αναλύονται διεξοδικά και με πραγματικά παραδείγματα, όλες οι φάσεις διεξαγωγής ενός event, από τον σχεδιασμό έως την υλοποίηση του.

Οφέλη Παρακολούθησης

  • Να βελτιώσετε τις οργανωτικές σας δεξιότητες και να μάθετε πώς να σχεδιάζετε και να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά εκδηλώσεις.
  • Να βελτιώσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και να μάθετε πώς να επικοινωνείτε αποτελεσματικά με διαφορετικούς ανθρώπους καθώς η διαχείριση εκδηλώσεων περιλαμβάνει τη συνεργασία με διάφορους ενδιαφερόμενους, συμπεριλαμβανομένων των πελατών, των προμηθευτών και των συμμετεχόντων.
  • Να  αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη κατανόηση των διαφόρων πτυχών του σχεδιασμού και της διαχείρισης εκδηλώσεων
  • Να ενισχύσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να επιτύχετε σε αυτόν τον τομέα της διαχείρισης εκδηλώσεων
  • Να διευρύνετε το επαγγελματικό σας δίκτυο και να αποκτήσετε πολύτιμες επαφές με επαγγελματίες του Κλάδου.

Απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα εμπειρίας, ικανότητας και ηλικίας. Στην πραγματικότητα, η ποικιλομορφία των συμμετεχόντων είναι ένα από τα δυνατά σημεία του. Είτε είστε στέλεχος επιχείρησης που διαχειρίζεστε εταιρικές εκδηλώσεις, είτε στοχεύετε σε επαγγελματική ανάπτυξη ή απλά επιθυμείτε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, θα ολοκληρώσετε την εκπαίδευση με εμπειρίες και επαφές που αντικατοπτρίζουν την αγορά των παγκόσμιων εκδηλώσεων.

Εισηγητές

Η Δήμητρα Μπαλτούνα είναι επαγγελματίας Εταιρικής Επικοινωνίας με πολυετή εμπειρία στο πεδίο της Στρατηγικής Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων κι εξειδικευμένη στους τομείς Διοίκησης, Event Management, ΜΜΕ & Marketing. Έχει εργαστεί στον κλάδο του πολιτισμού, της άθλησης και της υγείας, της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης, της δημοσιογραφίας κι έχει έντονη εθελοντική δράση.

Δομή Προγράμματος Σπουδών

Τρόποι Παρακολούθησης

Το πρόγραμμα προσφέρεται με:

  • Προγραμματισμένο Τμήμα στις εγκαταστάσεις μας – Λ. Συγγρού 68 (Δίπλα στο Μετρό Συγγρού – Φιξ)
  • Online συμμετοχή μέσα στην τάξη την ώρα του μαθήματος ακολουθώντας το πρόγραμμα μαθημάτων (σύγχρονη τηλεκπαίδευση).
  • E–learning με on demand παρακολούθηση βιντεοσκοπημένων των μαθημάτων στους δικούς σας χρόνους με εξατομικευμένο πρόγραμμα φοίτησης, μέσω της σύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας του IST College (ασύγχρονη τηλεκπαίδευση).
  • Blended Learning: Δημιουργείστε το δικό σας ευέλικτο πρόγραμμα φοίτησης χρησιμοποιώντας όποιους από τους παραπάνω τρόπους παρακολούθησης συνδυαστικά.

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν: